Vi skjuter stambytet på framtiden!

2014-06-10

Vi har efter flera nya förhandlingsturer till slut tvingats konstatera att vi inte kommer att komma till samförstånd med en av våra hyresgäster angående hur stambytesprojektet ska genomföras.
Vi skjuter därför hela projektet på framtiden (ingen projektstart till sommaren och heller inte till hösten).

Vi har gjort allt som står i vår makt för att komma fram till en lösning och vi beklagar djupt att vi inte lyckats eftersom vi nu tvingas ta onödiga risker med våra rör- och vattenledningar.

Vi har i den här processen haft mycket hjälp av våra samarbetspartners ÅF, Byggmästargruppen och våra jurister och det är vår förhoppning att de vill jobba vidare med oss när vi är redo att starta upp igen.

Självklart jobbar vi nu vidare med alternativa vägar för att genomföra stambytet under ekonomiskt kontrollerbara förhållanden. Vi återkommer med mera information så fort vi vet mer.
Har ni idéer eller funderingar så hör gärna av er.

Vi vill passa på att tacka alla er medlemmar som visat stort tålamod och stöd under den här perioden av osäkerhet och oklara besked. Och det fina i kråksången är ju att vi får en lugn och skön sommar utan evakuering, byggborrar och damm.

Glad sommar önskar styrelsen!


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.